werk op hout laten maken

Tekening op hout laten maken

Ik hou van de natuur, heerlijke wandelingen maken in het bos of door groene landschappen. Hout past daar natuurlijk bij. Het is warm en natuurlijk en geeft een extra dimensie aan het portret. Na veel verschillende houtsoorten geprobeerd te hebben, heeft berkenhout mijn hart gewonnen. De kleur en nerf zijn perfect als ondergrond voor mijn tekeningen op hout. En door een matte vernis over de tekening aan te brengen, is het daarna volledig beschermd, veegvast, kleurecht en duurzaam. Voor mijn tekeningen werk ik met matte witte gesso in combinatie met conte-krijt en potlood op het warme berkenhout. Na voltooiïng wordt het hout afgewerkt met matte vernis om duurzaamheid te garanderen en wordt het voorzien van scheepstouw, zodat het op een natuurlijke manier afgewerkt is en het meteen ophangklaar is.

Hoe werkt het?

Door met foto's te werken, is het niet noodzakelijk langdurig te poseren. U levert een foto aan of laat geschikte foto's door mij (bij mij aan huis) nemen, waardoor het laten maken van een werk op hout heel eenvoudig wordt. Nadat duidelijk is wat u graag wil en specifieke wensen, levertijd en prijs zijn vastgelegd, gaat het werkelijke tekenen en ontwerpen van start. Een aanbetaling van 20% wordt vooraf voldaan, het resterende bedrag wanneer het werk klaar is.

Klaar en dan...

Zodra het werk klaar is, ontvangt u een foto van het eindresultaat via mail ter goedkeuring, waarna eventuele aanpassingen nog kunnen plaatsvinden. U kunt dan uiteraard eventueel ook persoonlijk langs komen om het resultaat te bekijken. Restbetaling vindt plaats na uw goedkeuring, waarna het werk stevig verpakt tussen twee houten platen aangetekend verzonden wordt (verzendkosten worden automatisch berekend in contactformulier), maar ophalen mag natuurlijk ook.

Contactformulier

Portfolio werk op hout
Prijzen

info pentekeningen | info schilderijen
info tekeningen | info metalart