Pentekening huis of straat laten maken

pentekening op papier

  24x30 cm 30x40 cm 40x50 cm 50x70 cm 60x80 cm
1 object*
245,- 315,- 365,- 455,- 540,-
* huis, boot, voertuig etc.
 
Complexe objecten prijs in overleg | Andere formaten op aanvraag mogelijk.
Verzendkosten Nederland 7,50 - België 9,95

Materiaalgebruik

Naast mijn portrettekeningen maak ik ook heel graag pentekeningen in opdracht van bijvoorbeeld zeegezichten, oude straatjes, mooie panden, landschappen, boten en nog veel meer. De details en het vaak mooie buitenlicht maken het prachtig om een mooie tekening te maken aan de hand van foto's die vaak heel dierbaar zijn voor de opdrachtgever. Voor mijn zwart-wit en sepia pentekeningen maak ik gebruik van pen in combinatie met aquarel en potlood op 300 grams zuurvrij aquarelpapier. Zo ontstaat een scherpe krachtige pentekening gecombineerd met het zachtere van het aquarel, waardoor een blijvend en tijdloos beeld vastgelegd kan worden op papier.

Naar Portfolio

Meteen inlijsten?

Ook inlijsten behoort tot de mogelijkheden. U kunt langskomen om een mooie bijpassende lijst te kiezen in ons lijstenatelier of u kiest uw lijst online uit. In één keer helemaal compleet! Zie hier onze lijsten. Natuurlijk adviseren wij u graag bij het maken van uw keuze.

pentekening laten maken

Werkwijze

Nadat duidelijk is wat u graag wil en specifieke wensen, levertijd en prijs zijn vastgelegd, gaat het werkelijke tekenen van start. Soms zijn meerdere foto's noodzakelijk om een goed beeld te kunnen krijgen, maar vaak volstaat die ene mooie foto, waar het licht net goed viel en de hoek vanwaaruit de foto is genomen precies klopt. Ik begin met het schetsend opzetten en zodra ik daar tevreden over ben, ga ik met pen en aquarel aan de slag.

Klaar en dan...

Zodra de tekening klaar is en ik tevreden ben over het resultaat, ontvangt u een foto van het eindresultaat via mail ter goedkeuring met bijbehorende factuur, waarna eventuele aanpassingen nog kunnen plaatsvinden. U kunt dan uiteraard eventueel ook persoonlijk langs komen om het resultaat te bekijken. Betaling vindt plaats na uw goedkeuring, waarna de tekening stevig verpakt tussen twee houten platen aangetekend verzonden wordt (verzendkosten worden automatisch berekend in contactformulier). De pentekeningen worden na voltooiing afgespoten met een speciale fixeerspray.

pentekening laten maken

Ook een pentekening laten maken? Ik hoor het graag! Bel of mail me: 0412-401002 of info@portrettekeningen.nl

Op dit moment (als vrij werk) te koop:

Aquarel Kerk Berghem 25x40 cm 200,-
(kompleet ingelijst met dubbele passe-partout 300,-)
Ook als art-print (zeefdruk) verkrijgbaar 75,-

Contactformulier

Portfolio werk op papier
Prijzen

info metaalkunst | info schilderijen
info tekeningen | info werk op hout