Natuur-art laten maken

modern schilderij laten maken

Mijn natuurschilderijen

Ik maak mijn duurzame reliëfschilderijen door gebruik te maken van een speciaal procede om natuurlijke materialen zoals mos en takjes kneedbaar te maken, zodat mijn schilderijen niet alleen natuurlijk ogen, maar het ook echt zijn, waarna ik het doek beschilder met olie- en acrylverf. Vaak met champagne/metallic highlights voor extra diepte. Mijn nature-schilderijen zijn door hun voorstellingen altijd warm (ongeacht de kleurtoon) en voelbaar. U moet het willen aanraken, dan is mijn schilderij 'gelukt'.

modern portret schilderij laten maken

Opdracht

Ik maak mijn schilderijen in opdracht. Waar veel andere schilders liefst alleen echt vrij werk maken, vind ik het in opdracht werken juist bevrijdend. Het daagt me uit en geeft me houvast. Wanneer mijn stijl u aanspreekt, maak ik graag een schilderij exact op maat voor u. In de kleurtonen die U graag ziet en in het formaat dat U wenst. Dit mag in combinatie met een portret zijn, maar elke andere voorstelling is mogelijk.

modern portret schilderij laten maken

Werkwijze

Samen bepalen we welk formaat u graag wilt, welke kleurtonen u graag zou willen terugzien en maak ik daarna een opzetschets ter goedkeuring. Liefst overleg ik persoonlijk met u, maar overleg via mail of telefonisch is ook mogelijk. Aanpassing van de schetsopzet is dan nog mogelijk. Na Uw bevestiging en een aanbetaling van 20% ga ik aan de slag met uw schilderij. Wilt u graag tussendoor komen kijken, dan mag dat, maar houd er wel rekening mee dat het schilderij meerdere lagen nodig heeft voor het resultaat enigszins zichtbaar wordt.

Klaar en dan...

Zodra uw schilderij klaar is, ontvangt u een foto van het eindresultaat via mail ter goedkeuring, waarna eventuele aanpassingen nog kunnen plaatsvinden. U kunt dan uiteraard ook persoonlijk langs komen om het resultaat te bekijken. Restbetaling vindt plaats na uw goedkeuring, waarna het schilderij stevig verpakt in een kist aangetekend verzonden wordt (verzendkosten worden automatisch berekend in contactformulier), maar ophalen mag natuurlijk ook. Levertijd is gemiddeld 4-6 weken.

Reliëf natuur-art laten maken? Naar contactformulier

Portfolio Reliëf natuur-art
Prijzen Reliëf natuur-art

info pentekeningen | info schilderijen
info tekeningen | info werk op hout
info metalart | info mozaiekportret