Hoe werkt het ?

Hoe komt het naaktportret tot stand?

 

Wanneer U graag een naaktportret wilt laten maken, kunt U contact opnemen via het contactformulier, mail of per telefoon.


Nadat duidelijk is wat U graag wil en specifieke wensen, levertijd en prijs zijn vastgelegd, kunt U de foto's aanleveren via mail of per post (uiteraard is dscretie vanzelfsprekend en worden Uw foto's alleen gebruikt voor het maken van de tekening en in geen geval zonder Uw toestemming op mijn website geplaatst).


De tekening wordt vaak in een combinatie van technieken zoals aquarel, krijt en potlood, in overleg met U gemaakt, zodat een zo levendig mogelijk resultaat ontstaat.

 

Uw zwart-wit of sepia tekening wordt gemaakt op stevig 300 grams aquarelpapier.
Een tekening in kleur wordt op taupe-kleurig speciaal krijtpapier met conte-krijt gemaakt.

Beiden zijn kleurecht, duurzaam en worden afgewerkt met een professionele fixeerspray.


Zodra de tekening klaar is, ontvangt U een foto van het eindresultaat via mail ter goedkeuring met bijbehorende factuur, waarna eventuele aanpassingen nog kunnen plaatsvinden.

Pas wanneer U tevreden bent, vindt de betaling plaats. Na ontvangst van betaling, wordt Uw tekening dan aangetekend en in hout verpakt verzonden, maar natuurlijk mag U Uw tekening ook zelf ophalen en is in dat geval contant afrekenen gebruikelijk.

 

 

 

 

Levertijd:

 

 

Levertijd is natuurlijk afhankelijk van de drukte, maar is normaalgesproken +/- 3 weken per portret.
Voor exacte levertijd op dit moment of een spoedopdracht kunt U uiteraard contact opnemen.

 

 

 

 

 


Copyright © www.portrettekeningen.nl