Mozaiekportret laten maken

modern schilderij laten maken

Mijn mozaiekportretten

Mijn duurzame mozaiekportretten zijn opgebouwd uit honderden houten blokjes. Deze blokjes worden volledig met de hand gezagen, gebrand en behandeld met watergedragen (maar wel kleurechte) verf en als het werk klaar is aan de achterzijde verstevigd met een robuust stalen frame. Het resultaat is verbluffend: van dichtbij zie je prachtige kunst, van veraf een herkenbaar portret.

Carroline van Dijk-awardwinning painting

Werkwijze

Aan de hand van uw foto maak ik een ontwerp, dat ik digitaal aan u voorleg, zodat u vooraf een goed beeld heeft van het uiteindelijke resultaat. Liefst overleg ik persoonlijk met u, maar overleg via mail of telefonisch is ook mogelijk. Formaat is minimaal 54x54, maar kan ook wandhoog gemaakt worden. En natuurlijk kunt u aangeven welke accentkleur u graag zou willen terugzien. Na uw bevestiging van het ontwerp en een aanbetaling van 20% ga ik aan de slag met uw persoonlijke mozaiekportret.

modern portret schilderij laten maken

Klaar en dan...

Zodra uw mozaiekportret klaar is, ontvangt u een foto van het eindresultaat via mail ter goedkeuring. U kunt dan uiteraard ook persoonlijk langs komen om het resultaat te bekijken. Restbetaling vindt plaats na uw goedkeuring, waarna het schilderij stevig verpakt in een kist aangetekend verzonden wordt (verzendkosten worden automatisch berekend in contactformulier), maar ophalen mag natuurlijk ook. Levertijd is gemiddeld 4-6 weken.

Mozaiek portret laten maken? Naar contactformulier

Portfolio mozaiekportretten
Prijzen mozaiekportretten

info pentekeningen | info schilderijen
info tekeningen | info werk op hout
info metalart | info reliëf natuur-art