gift vouchers

over mijn gift vouchers

U wilt iemand graag verrassen met een origineel cadeau? Dan is mijn gift voucher een mooi kado-idee. U heeft een prachtig en origineel cadeau om aan te bieden en de ontvanger hoeft alleen nog maar een foto naar zijn of haar keuze door te mailen om zijn gift voucher te verzilveren.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: U vraagt een voucher aan zoals U ook een tekening of schilderij zou aanvragen. U kiest uitvoering, formaat en eventuele lijst, zodat het een echt persoonlijk samengesteld cadeau wordt. U ontvangt een digitale opzet van de voucher ter goedkeuring en na Uw goedkeuring en ontvangst van betaling (van de totale opdracht, voucher is verder helemaal kosteloos) ontvangt U de voucher (15x20 cm, 1 jaar geldig) in een mooie cadeauverpakking.

En dan is alles geregeld. De ontvanger hoeft alleen nog maar contact op te nemen om een foto door te sturen of een afspraak te maken om persoonlijk langs te komen. Daarbij is het natuurlijk voor de ontvanger mogelijk om de opdracht aan te passen aan zijn persoonlijke wensen. Leuk toch?

 

Heeft U een Gift voucher ontvangen? Neem dan contact op of bel: 0412-401002.

 

Uw aanvraag:


Eventuele lijst*:


Verzendkosten
(van het uiteindelijke werk naar voucher-ontvanger)Uw vraag of opmerking:

Uw gegevens:

 

LET OP: UW AANVRAAG IS PAS GOED VERZONDEN,
WANNEER EEN BEDANKPAGINA OPENT!!

*Ingelijste tekeningen (tot 60x80 cm) and ingelijste doeken (tot 78x175 cm) worden gratis verzonden binnen Europa!