gift vouchers

over mijn gift vouchers

U wilt iemand graag verrassen met een origineel cadeau? Dan is mijn gift voucher een mooi kado-idee. U heeft een prachtig en origineel cadeau om aan te bieden en de ontvanger hoeft alleen nog maar een foto naar zijn of haar keuze door te mailen om zijn gift voucher te verzilveren. Mijn giftvoucher is daarnaast ook een prachtig alternatief wanneer u snel iets moois wilt laten maken en mijn planning dat niet toelaat.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig; U heeft twee opties:

1. U wilt graag een voucher cadeau geven; U vraagt een voucher aan zoals u ook een tekening of schilderij zou aanvragen of u kiest voor een bepaalde geldwaarde. Voucher is 1 jaar geldig en ontvanger bepaalt verdere opties en/of uitvoering. Zie onderstaande voorbeelden:

U ontvangt een digitale opzet van de voucher ter goedkeuring en na uw goedkeuring en ontvangst van betaling (van de totale opdracht) ontvangt u de voucher in een mooie cadeauverpakking.

De ontvanger hoeft dan alleen nog maar contact op te nemen om een foto door te sturen of een afspraak te maken om persoonlijk langs te komen. Daarbij is het natuurlijk voor de ontvanger mogelijk om de opdracht aan te passen aan zijn persoonlijke wensen.

****

 

2. Uw levertijd is niet haalbaar voor uw opdracht; als mooie service maak ik dan een (kosteloze) gepersonaliseerde cadeauvoucher die u in de tussentijd kunt aanbieden, waarop vermeld staat dat er aan uw cadeau gewerkt wordt en wanneer het klaar is. Zie onderstaande voorbeelden:

U plaatst uw opdracht voor de latere einddatum en ontvangt daarnaast ook de persoonlijke voucher. Na uw goedkeuring van een digitale opzet van de voucher en de aanbetaling voor de opdracht (20%) ontvangt u de voucher in een mooie cadeauverpakking, zodat u toch iets moois kunt aanbieden in de tussentijd. Leuk toch?

 

Heeft u een Gift voucher ontvangen? Neem dan contact op of bel: 0412-401002.

 

Uw giftvoucher aanvraag:

Eventuele lijst*:

Verzendwijze:

Uw vraag of opmerking:

Uw gegevens:


Foto's mailt u pas na ontvangst van mijn antwoordmail.

UW AANVRAAG IS GOED VERZONDEN,
WANNEER EEN BEDANKPAGINA OPENT.

*Ingelijste tekeningen (tot 60x80 cm) and ingelijste doeken (tot 78x175 cm) worden gratis verzonden binnen Europa!