klein Gedenkteken laten maken

herinnerings portret

over onze herinneringsportretten

Op zoek naar een uniek gedenkmonument met foto-portret om uw dierbare tastbaar te kunnen herdenken? Een klein gedenkmonument voor in huis of als accessoire op het graf? Laat ons dan een metal-art herinnerings-portret voor u maken.

Onze metal-art gedenkmonumentjes zijn maatwerk en worden dus speciaal voor u in opdracht gemaakt. Het portret van uw dierbare wordt uit geborsteld rvs gezagen en met afstandhouders op prachtig verweerd Cortenstaal bevestigd en daarna geplaatst op een houten voetje in diverse kleur-opties. Er is veel mogelijk; we kunnen bijvoorbeeld mooie vitrine-openingen in het houten voetje maken, zodat u naast het portret ook een haarlok, as-sieraad of een vingerafdruk kunt plaatsen of we maken een uitsparing voor een theelichtje. Een vlinder of favoriete knuffel handgezaagd uit aluminium voor een kindermonumentje is ook een optie. Ook formaat en afwerking zijn aanpasbaar, zelfs aan buitengebruik is gedacht door dan te werken met Cortenstalen voetjes ipv hout. U leest het; Al uw ideeën of wensen verwerken wij graag in een passend gedenkteken voor u.

Op zoek naar een mooi alles-in-een gedenkmonument voor uw gedenkplek thuis of als extra grafmonumentje; kom dan graag eens langs om uw wensen te bespreken, we denken heel graag met u mee.

herinnerings portret

werkwijze

Natuurlijk heeft het onze voorkeur wanneer u persoonlijk langskomt om uw wensen te bespreken, maar overleg via mail en/of telefonisch is ook gewoon mogelijk. Samen komen we dan tot een ontwerp dat bij u past. Nadat uw wensen duidelijk zijn, maak ik een ontwerp voor de afbeelding op het gedenkteken en leg dat aan u voor. Enige aanpassing is dan nog mogelijk. Pas wanneer u tevreden bent over het ontwerp, gaan we aan de slag met het zagen van uw metal-art werk.

herinnerings portret

Zagen

Na uw bevestiging wordt uw ontwerp uitgewerkt uit geborsteld rvs en in 3D (met afstandhouders) op prachtig verweerd Cortenstaal bevestigd. Elk werk is uniek door enkel ambachtelijk te werken en gebruik te maken van het prachtige roestkleurige Cortenstaal dat zijn eigen unieke kleurtekening ontwikkelt. Uw gedenkteken kan daarnaast ook voorzien worden van een tekstplaatje met tekst naar keuze: bijvoorbeeld de naam van de persoon die afgebeeld is, een datum of een persoonlijke herinnerings tekst. Voor buitengebruik (want dat kan ook) maken we speciale Corten-stalen voetjes, zodat het portret van uw dierbare ook bij het graf of herdenkingsmonument geplaatst kan worden.

herinnerings portret

Klaar en dan...

Zodra het werk klaar is, ontvangt u foto's via mail en kunt u natuurlijk persoonlijk langskomen om het resultaat te bekijken. Metal-art gedenktekens zonder glazen vitrines kunnen, indien gewenst, ook zorgvuldig verpakt verzonden worden; kosten binnen NL en BE €15,-.

kosten metal-art gedenkteken

Portret op voet, cortenstalen achterplaatje 8x13 cm: 250,- | 12x18 cm 300,- | 18x22 cm: 350,-
Extra opties mogelijk:
o.a. dubbelhoog voetje +30% | vitrine +80,- | theelichthouder +30,- | bloemhouder +30,-
Onze gedenkportretten zijn maatwerk, dus er is nog veel meer mogelijk, we horen graag uw wensen of ideeën.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, wij maken ook heel graag uw metal-art gedenkmonument op maat.

Contact over onze gedenktekens? Naar contactformulier

Portfolio ander MetalArt-werk

info pentekeningen | info schilderijen
info tekeningen | info werk op hout