over mij

Carroline van Dijk, portretschilder

Carroline van Dijk

Ik ben Carroline van Dijk (1975), zelfstandig portretschilder, geboren en getogen in het mooie Brabant en woon samen met mijn man en twee dochters in Berghem (Gem. Oss).

Inmiddels ben ik meer dan 15 jaar professioneel bezig als portrettekenaar, portretschilder en kunstenaar met het maken van werken op papier, doek, hout en metaal en kan ik mij full-time wijden aan mijn mooie vak. Ik ben dan ook supertrots dat mijn werk wereldwijd terug te vinden is; uiteraard in Nederland, maar onder andere ook in Belgiƫ, Zuid-Afrika, Dubai en Libiƫ.
Ik maak persoonlijke kunst in opdracht; alles met een verhaal leg ik graag vast op papier of doek. Dit kan een portret van een dierbare zijn, een geliefd huisdier, maar ook een schilderij van uw bedrijf of favoriete auto of bijvoorbeeld een mooie pentekening van een ouderlijk huis.

Mijn man, Joachim, is daarbij echt mijn onvervangbare rechterhand; als lijstenmaker en portretschilder vullen wij elkaar perfect aan. Hij spant de doeken, snijdt het papier, vernist de schilderijen en lijst alle werken na voltooiing professioneel in (zie inlijsten). Echt ambachtelijk teamwerk dus, puur en duurzaam.

Heeft u vragen of wilt u een opdracht plaatsen? Mail of bel me! Uiteraard bent u daarnaast ook van harte welkom in mijn atelier.

Misschien dat ik binnenkort ook uw werk mag maken?

Carroline van Dijk

info@portrettekeningen.nl
Zicht 8 Berghem 06-41463051

Leestip: Leuk interview in weekblad Regio Oss 2021

 

Kijktip: twee interviews met mij in het atelier:


Interview 'over mijn vak als portretschilder' 2017


Interview 'Rembrandt-Rijksmuseum expositie' 2019

Ander werk:
Naakttekeningen: www.carrolinevandijk.nl/naakt
Lijstenatelier: www.lijstenmakerberghem.nl
Gelimiteerde kunst: www.carrolinevandijk.nl/kunstvoorjou
'Inspired by nature' kunst: www.carrolinevandijk.nl/natuur
Cartoons: www.cvdkarikatuur.nl