metaalkunst schilderij laten maken

modern schilderij laten maken

Metaal werk aan de muur

Of het nu een portret, een bedrijfspand of een vrij ontwerp betreft; door een goede samenwerking en communicatie tussen kunstenaar/ontwerper (Carroline), maker (Joachim) en u als opdrachtgever ontstaat het best mogelijke resultaat. Samen komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Overleg kan plaatsvinden via mail, telefonisch of door een persoonlijke afspraak te maken. Uw idee of foto wordt na goed overleg met de hand uitgewerkt tot een ontwerp en vrijblijvend via mail of persoonlijk aan u voorgelegd. Enige aanpassing is dan nog mogelijk. Pas wanneer u tevreden bent over het ontwerp, gaat het werkelijke zagen van het Metaalkunst schilderij van start.
Naar portfolio Metaalkunst Schilderijen

modern portret schilderij laten maken

werkwijze

Na uw bevestiging (en 20% aanbetaling) neemt mijn man de taken over; uw ontwerp wordt uitgewerkt in prachtig geborsteld rvs en in 3D (met afstandhouders) op prachtig verweerd Cortenstaal bevestigd. Elk werk is uniek door enkel ambachtelijk te werken en gebruik te maken van het prachtige roestkleurige Cortenstaal dat zijn eigen unieke kleurtekening ontwikkelt. Bovendien wordt uw werk compleet ingelijst en ophangklaar geleverd, inclusief geschikte bevestigingsmaterialen en instructie of (bij kleine formaten) op een massief houten voetje geplaatst. Uw MetalArt werk kan daarnaast nog meer gepersonaliseerd worden door het te voorzien van een tekstplaatje met tekst naar keuze: bijvoorbeeld de naam van de persoon die afgebeeld is, voor welke gelegenheid het metaalkunst-werk gegeven wordt of door wie het aangeboden wordt.

Nieuw: uw rvs werk kan zo ontworpen worden dat het vrij aan de muur gehangen kan worden, zonder achterwand en/of lijst. Vraag naar de mogelijkheden!

Lijst en voetkleuren

Klaar en dan...

Zodra het werk klaar is, ontvangt u foto's via mail en kunt u natuurlijk ook persoonlijk langskomen om het resultaat te bekijken. Restbetaling vindt plaats na uw goedkeuring. Natuurlijk heeft het onze voorkeur om het werk persoonlijk aan u te overhandigen, maar wilt u het liever verzonden hebben, dan is dat mogelijk. Omdat dit extra zorgvuldig dient te gebeuren, zijn de kosten voor verzending van ons metaalkunst-werk binnen NL €60,- (binnen straal 50 km 30,-) en naar BE €80,-. Verzending van metaalkunst buiten NL en BE is niet mogelijk.

modern portret schilderij laten maken

Echt iets unieks aan de muur? Laat een modern en persoonlijk schilderij uit metaal door ons maken.

modern portret schilderij laten maken

Metal Art laten maken? Naar contactformulier

Portfolio Metaalkunst
Prijzen

info pentekeningen | info schilderijen
info tekeningen | info werk op hout