metal art schilderij laten maken

modern schilderij laten maken

over onze 3d metalart

Met de hand gezaagde portretten en objecten uit geborsteld aluminium, met afstandhouders bevestigd op prachtig verweerd Cortenstaal. De toepassingen zijn eindeloos: als herdenkingsbeeld aan uw geliefde (zie gedenktekenpagina), als persoonlijk (bedrijfs)jubileum of afscheidscadeau, maar ook als een modern portret van uw kind of kleinkinderen. Denk aan uw ouderlijk huis, uw geliefde huisdier, uw prachtige oldtimer of bedrijfspand of wellicht heeft u een heel ander idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien in metaal?
Naar portfolio MetalArt Schilderijen

modern portret schilderij laten maken

werkwijze

Uw idee of foto wordt na goed overleg door mij met de hand uitgewerkt tot een ontwerp en via mail of persoonlijk aan u voorgelegd. Enige aanpassing is dan nog mogelijk. Pas wanneer u tevreden bent over het ontwerp, gaat mijn man met het werkelijke zagen van het Metal-Art 3D schilderij van start. Echt ambachtelijk teamwerk dus!

Lijst en voetkleuren

Zagen

Na uw bevestiging (en een aanbetaling van 20%) wordt uw ontwerp volledig met de hand uitgewerkt uit geborsteld aluminium en in 3D (met afstandhouders) op prachtig verweerd Cortenstaal bevestigd. Elk werk is uniek door enkel ambachtelijk te werken en gebruik te maken van het prachtige roestkleurige Cortenstaal dat zijn eigen unieke kleurtekening ontwikkelt. Bovendien wordt uw werk ingelijst en ophangklaar geleverd, inclusief geschikte bevestigingsmaterialen en instructie of (bij kleine formaten) op een massief houten voetje (in een kleurafwerking naar keuze) geplaatst. Uw MetalArt werk kan daarnaast nog meer gepersonaliseerd worden door het te voorzien van een tekstplaatje met tekst naar keuze: bijvoorbeeld de naam van de persoon die afgebeeld is, voor welke gelegenheid het MetalArt-werk gegeven wordt of door wie het aangeboden wordt.

modern portret schilderij laten maken

Klaar en dan...

Zodra het werk klaar is, ontvangt u foto's via mail en kunt u natuurlijk ook persoonlijk langskomen om het resultaat te bekijken. Restbetaling vindt plaats na uw goedkeuring. Natuurlijk heeft het onze voorkeur om het werk persoonlijk aan u te overhandigen, maar wilt u het liever verzonden hebben, dan is dat mogelijk. Omdat dit extra zorgvuldig dient te gebeuren, zijn de kosten voor verzending van ons MetalArt-werk binnen NL en BE €40,- (binnen straal 50 km 30,-). Verzending van MetalArt buiten NL en BE is niet mogelijk.

Echt iets unieks aan de muur? Laat een modern en persoonlijk schilderij uit metaal door ons maken.

modern portret schilderij laten maken

Metal Art laten maken? Naar contactformulier

Portfolio MetalArt
Prijzen MetalArt
Gedenktekens MetalArt

info pentekeningen | info schilderijen
info tekeningen | info werk op hout