metaalkunst schilderij laten maken

modern schilderij laten maken

Metaal werk aan de muur

Een modern portret schilderij van uw kinderen, kleinkinderen of geliefde? Wanneer u op zoek bent naar een uniek, tijdloos, modern en persoonlijk schilderij, voor bij u thuis of als bedrijfskunst, dan past een metaalkunst schilderij op maat perfect bij u. Ook kunt u denken aan een bedrijfspand als perfect jubileum kado of het geliefde huis van uw ouders, uw prachtige oldtimer of wellicht heeft u een heel ander idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien in metaal?

Naar portfolio Metaalkunst Schilderijen

modern portret schilderij laten maken

werkwijze

Of het nu een portret, een bedrijfspand als jubileum kado of een vrij ontwerp betreft; door een goede samenwerking en communicatie tussen kunstenaar/ontwerper (Carroline), mede-maker (Joachim) en u als opdrachtgever ontstaat het best mogelijke resultaat. Samen komen we tot een ontwerp dat perfect bij U past. Overleg kan plaatsvinden via mail, telefonisch of door een persoonlijke afspraak te maken. Uw idee of foto wordt na goed overleg met de hand uitgewerkt tot een uniek ontwerp en vrijblijvend via mail of persoonlijk aan u voorgelegd. Enige aanpassing is dan nog mogelijk. Pas wanneer u tevreden bent over het ontwerp, gaat het werkelijke zagen van het Metal-Art 3D schilderij van start.

Lijst en voetkleuren

Zagen

Na uw bevestiging wordt uw ontwerp uitgewerkt uit rvs en met de hand bewerkt en geborsteld, waarna het in 3D (met afstandhouders) op prachtig verweerd Cortenstaal bevestigd wordt. Elk werk is uniek door enkel ambachtelijk te werken en gebruik te maken van het prachtige roestkleurige Cortenstaal dat zijn eigen unieke kleurtekening ontwikkelt. Bovendien wordt uw werk ingelijst en ophangklaar geleverd, inclusief geschikte bevestigingsmaterialen en instructie of (bij kleine formaten) op een massief houten voetje geplaatst. Uw MetalArt werk kan daarnaast nog meer gepersonaliseerd worden door het te voorzien van een tekstplaatje met tekst naar keuze: bijvoorbeeld de naam van de persoon die afgebeeld is, voor welke gelegenheid het MetalArt-werk gegeven wordt of door wie het aangeboden wordt.

modern portret schilderij laten maken

Klaar en dan...

Zodra het werk klaar is, ontvangt u foto's via mail en kunt u natuurlijk ook persoonlijk langskomen om het resultaat te bekijken/op te halen in mijn atelier. Ik vraag 20% vooruitbetaling, restbetaling vindt plaats na uw goedkeuring van het resultaat. Bij voorkeur onthulling/zelf ophalen in mijn atelier. Verzending via onze eigen bezorgservice (0,50 ct p/km, uitgaande van enkele rit vanaf Berghem naar bezorgadres) in overleg ook mogelijk.

Echt iets unieks aan de muur? Laat een modern en persoonlijk schilderij uit metaal maken.

Nieuw:

Voor het tv programma 'De nieuwe Vermeer' ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe schildertechniek. Door verschillende roestmiddelen en activerende pigmenten toe te passen op Cortenstaal, bouw ik afbeeldingen in echte roest. Schilderijen zonder verf! Deze kleuren kunnen optioneel toegepast worden op de achtergrondplaat voor de 3D metaalkunstwerken, maar ook als een opzichzelfstaand schilderij. Van staand op voet, tot levensgroot. Ook te zien en te koop in art gallery The Connection is Oss. Zie onderstaand voorbeeld (gemaakt voor het Mauritshuismuseum) als inspiratie. Interesse, neem contact op voor meer informatie!

modern portret schilderij laten maken

Metal Art laten maken? Naar contactformulier

Portfolio Metaalkunst
Prijzen

info pentekeningen | info schilderijen
info tekeningen | info werk op hout